De Volharding Zeilcharter
heerlijk ontspannen zeilen op een authentieke dektjalk uit 1904!
 
Ja, ik wil zeilen! Bel mij terug:
Choose language: 
 
 

Arrangementen (wedstrijdzeilen)

wedstrijdzeilen muiden Zoals met de meeste schepen wordt ook met de Volharding wedstrijden gevaren.

Wedstrijden geheel op uw gezelschap toegespitst met meerdere vergelijkbare schepen. Suggesties zijn:

  • een dag wedstrijd varen op een klein parcours met verschillende starts;
  • een meerdaagse wedtrijd op het Markermeer waarbij verschillende schepen elkaar moeten opsporen en ongezien van een merk voorzien;
  • een meerdaagse wedstrijd over de langste afstand Nederlands binnenwater, te weten van Muiden naar Nieuwe Statenzijl. De route loopt via het Markermeer, IJsselmeer en de Waddenzee (offerte in overleg).

Deelname aan bestaande westrijden op verzoek van een klant. Zo is er de Beurtveer uit Workum, de Tjalkenrace uit Enkhuizen, de Waddenrace uit Harlingen.
muider hardzeil dagen en ome ko cup Vaste wedstrijden zijn bij de start van het seizoen, de Pieperrace uit Volendam en tot besluit van het zomerseizoen, de Muider Hardzeildagen in Muiden. Beide evenementen duren een heel weekend waarbij zowel op zaterdag als zondag tientallen platbodemschepen in verschillende klassen tegen elkaar strijden. Maar het belangrijkste bij beide evenementen is de gezelligheid.

U kunt met uw gezelschap de bemanning vormen bij zo'n wedstrijd. U helpt bij alles mee onder leiding van een driekoppige vaste bemanning. Zeilen, strategie, maar ook koken en afwassen. Wij zorgen voor de boodschappen. Vanaf vrijdagavond kunt u aan boord tot zondagmiddag na de prijsuitreiking.

Klik bij de prijzenmodule op het wedstrijdarrangement.

De Volharding Zeilcharter - Langbroekerdijk A40a, - 3947 BJ Langbroek - Tel: 0(0031) (0) 653881372
KvK: KvK: Utrecht 30183130 - BTW: - ING bank: ---

Deel deze pagina met je vrienden: